OIL Mag
Contul dvs.  Conținut coș  Verificare coș produse  
  Top » Catalog » Confidențialitate Promoție SET ULEI+FILTRE !!!  |  Despre Uleiuri  | Contul dvs.  |  Conținut coș  |  Verificare coș produse   
Marcă vehicul


Ofertă pe bază de marcă, model, an vehicul.
Categorii
Producători
Căutare rapidă
 

Folosiți cuvinte-cheie sau cod filtru echivalent ca să găsiți produsul căutaț.
Căutare Avansată
Care sunt noutățile ? mai multe
Ulei Mobil 1 ESP 0W-30 / 4 L
Ulei Mobil 1 ESP 0W-30 / 4 L
289,41 lei (Pret cu TVA)
Informații
Despre noi
Contact
Transport și Plată
Termeni și Condiții
Confidențialitate
ANPC
Confidențialitate Confidențialitate

Confidențialitatea datelor

În conformitate cu Legea nr. 677/2001, legislația ulterioară și Regulamentul RGPD (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, clientul este informat că societatea noastră necesită datele personale în vederea emiterii documentelor fiscale necesare expedierii produselor comandate online pe oilmag.ro, precum și pentru ușurarea comenzilor ulterioare. Pentru detalii privind legislația în vigoare pe acest subeict, vă rugăm consultați www.dataprotection.ro

Opțional aveți posibilitatea de a vă abona la o notificare de revizie auto anuală prin email. Abonarea/Dezabonarea de la această notificare se poate efectua prin următoarele modalități: la plasarea comenzilor, din secțiunea "Contul Dvs", printr-o cerere scrisă în email pe adresa magazin @ oilmag.ro sau cu ajutorul linkului direct de dezabonare din mesajul de notificare.

Prin bifarea căsuțelor de acord clientul iși dă consimțământul expres și neechivoc că datele lui personale să fie prelucrate și utilizate de către TRUCK REPAIR SHOP SRL, fără alte obligații sau plăți fața de client, pentru scopurile sus menționate. Perioada minimă de retenție a datelor personale este determinată de legislația fiscală, însă clientul are dreptul să acceseze, să modifice, să solicite copia sau ștergerea completă a datelor proprii cu caracter personal de pe oilmag.ro.

TRUCK REPAIR SHOP SRL garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18, legislația ulterioară și Regulamentul RGPD (UE) 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în calitate de persoana vizată: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise, semnată și datată, ce va fi trimisa prin poșta la adresa: Str. Budiului Nr. 101, Tg-Mureș, Jud. Mureș sau Email: magazin@oilmag.ro.

Continuă
Verified by Visa   Visa Card   mobilPay   Mastercard   mastercard_secure.gif