OIL Mag
Contul dvs.  Conținut coș  Verificare coș produse  
  Top » Catalog » Transport și Plată Promoție SET ULEI+FILTRE !!!  |  Despre Uleiuri  | Contul dvs.  |  Conținut coș  |  Verificare coș produse   
Marcă vehicul


Ofertă pe bază de marcă, model, an vehicul.
Categorii
Producători
Căutare rapidă
 

Folosiți cuvinte-cheie sau cod filtru echivalent ca să găsiți produsul căutaț.
Căutare Avansată
Care sunt noutățile ? mai multe
filtru ulei mahle/knecht OC 1014 (w 7015)
filtru ulei mahle/knecht OC 1014 (w 7015)
38,21 lei (Pret cu TVA)
Informații
Despre noi
Contact
Transport și Plată
Termeni și Condiții
Confidențialitate
ANPC
Transport și Plată Transport și Plată
Costul transportului este afișat în coșul de cumpărături detaliat și se calculează automat în funcție de greutatea produselor selectate.

Livrarea produselor se efectuează la alegerea Dvs. prin serviciul de curierat rapid (livrare în 1-2 zile lucrătoare), sau prin Poșta Română (livrare în 3-5 zile lucrătoare).
În cazul curieratului rapid produsele sunt livrate direct la adresa Dvs. Dacă adresa Dvs. este în afara zonei de acoperire al firmei de curierat, se pot percepe tarife suplimentare. În cazul Poștei Române, primiți un aviz și coletul se ridică de la oficiul poștal.

Produsele se pot ridica direct si de la sediul nostru după ce sunteți anunțat prin email sau telefon de operatorul nostru. Pentru asta când plasați comanda, vă rugăm să selectați "Ridicare din magazin". Pentru acest tip de comanda la sediul nostru plata se poate efectua exclusiv în numerar. Dacă doriți să efectuați plata cu card-ul, vă rugâm s-o efectuați online.

Plata se poate efectua la alegere, fie la livrare (ramburs) sau în avans (cu card sau ordin de plată).
Înaintea efectuării plăților în avans vă recomandăm să ne contactați pentru verificarea stocului (Tel: 0265-311241 sau email: magazin@oilmag.ro ).

Comanda minimă este de 50 RON.
Continuă
Verified by Visa   Visa Card   mobilPay   Mastercard   mastercard_secure.gif