OIL Mag
Contul dvs.  Conținut coș  Verificare coș produse  
  Top » Catalog » Confidențialitate Oferte Speciale !!!  |  Despre Uleiuri  | Contul dvs.  |  Conținut coș  |  Verificare coș produse   
Marcă vehicul


Ofertă pe bază de marcă, model, an vehicul.
Categorii
Producători
Căutare rapidă
 

Folosiți cuvinte-cheie sau cod filtru echivalent ca să găsiți produsul căutaț.
Căutare Avansată
Care sunt noutățile ? mai multe
Ulei Motul  8100 ECO-NERGY 0W-30 / 1 L
Ulei Motul 8100 ECO-NERGY 0W-30 / 1 L
56,00 lei (Pret cu TVA)
Informații
Despre noi
Contact
Transport și Plată
Cum comandați?
Confidențialitate
ANPC
Confidențialitate Confidențialitate
Toate datele furnizate de dumneavoastră sunt strict confidențiale și nu vor fi transmise către terți.

Informațiile conținute pe acest site se revizuiesc ca urmare a schimbării tehnologiei și cerințelor de reglementare. Deși toate eforturile au fost făcute pentru a asigura acuratețea datelor, Oil Mag (MC Trans SRL) , nu va fi considerat responsabil pentru pierderile sau daunele provocate de erori, omisiuni , sau interpretare greșită a conținutului cuprinse pe pagina de web. Informațiile conținute în această pagina sunt confidențiale și nu pot fi copiate, reproduse sau dezvăluite în orice mod fără acordul nostru scris prealabil.

Informatiile si recomandarile tehnice sunt oferite utilizatorilor și clienților în scop pur informativ, verificarea acurateții acestora cade în responsabilitatea exclusivă a clienților și utilizatorilor pe baza documentatiei tehnice a vehiculelor sau utilajelor folosite. Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate determinările și verificare cu privire la orice utilizare a produselor și oricarui proces de folosire. Informatiile si recomandarile sunt întotdeauna supuse și nu prevalează asupra , oricaror recomandari de la un constructor auto / echipamente / utilaje . Oil mag (MC Trans) isi declina orice responsabilitate de natură directe , indirecte sau în consecință pentru orice pierdere, dauna sau prejudiciu suferit sau suportat , în mod direct și indirect , pentru orice rezultate obținute sau care decurg din orice utilizare a produsuelor bazându-se pe această informații și recomandări pentru orice fel de utilizare.
Continuă
Verified by Visa   Visa Card   mobilPay   Mastercard   mastercard_secure.gif