OIL Mag
Contul dvs.  Conținut coș  Verificare coș produse  
  Top » Catalog » Aditivi » Aditivi METABOND » aditiv ulei motor Oferte Speciale !!!  |  SEAP  |  Despre Uleiuri  | Contul dvs.  |  Conținut coș  |  Verificare coș produse   
Marcă vehicul


Ofertă pe bază de marcă, model, an vehicul.
Categorii
Producători
Căutare rapidă
 

Folosiți cuvinte-cheie sau cod filtru echivalent ca să găsiți produsul căutaț.
Căutare Avansată
Care sunt noutățile ? mai multe
MOL ESSENCE 10W-40 / 4 L
MOL ESSENCE 10W-40 / 4 L
58,00 lei (Pret cu TVA)
Informații
Despre noi
Contact
Transport și Plată
Termeni și Condiții
Confidențialitate
ANPC
Aditiv ulei Metabond Universal / 250 ML
[aditiv ulei motor]
156,00 lei
(Pret cu TVA)

Generația nouă de Metabond Universal este cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice dezvoltat pentru o gamă largă de motoare, echipamente cu ungere prin lubrifiere, cu efect excepțional de reducerea frecării și de îmbunătățirea lubrifierii.
Este recomandat inclusiv pentru motoare dotate cu catalizator sau filtru de particule. Poate fi folosit în motoare şi echipamente cu ungere prin lubrifiere noi, folosite și uzate, deasemenea poate fi amestecat şi cu combustibilul.
Efectul principal al METABOND-ului este înnobilarea, tratarea chimică a suprafețelor metalice, oferind condiții ideale pentru pelicula de ulei, reducând astfel uzura motorului și costurile de întreținere. Metabond Universal datorită faptului că are în conţinut cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice fără cenuşă, împreună cu ingredienţi universali pentru lubrifiere, creşte semnificativ durata de viaţă a motoarelor şi reduce pierderile din frecare cu 60%.
Metabond Universal sub presiune intră în reacţie cu atomii de pe suprafeţele pieselor metalice şi formează pe acestea un strat de protecţie microscopic, foarte fin şi rezistent la uzură, de natură chimică, care este foarte aderent la suprafeţe. Acest lucru ușurează funcționarea internă a motorului și mișcarea părților componente, ceea ce duce la mărirea randamentului și scăderea consumului. Datorită reducerii frecării, motoarele vor funcţiona la o temperatură mai scăzută, cu zgomot mai redus şi cu caracteristici dinamice mai bune.
Utilizarea produsului Metabond Universal elimină dificultățile pornirii la rece și oferă protecţie faţă de lipsa de ulei pe termen scurt sau în cazul pierderii totale a presiunii uleiului. Poate fi amestecat cu orice tip de ulei de motor sintetic și mineral. Uleiurile tratate cu Metabond păstrează calităţile pe o perioadă mai lungă, se mărește perioada de schimb ulei, astfel se protejează mediul.
Fiind un produs universal, nu conţine pachet de aditivi speciali pentru lubrifiere şi policeramică, nu poate să ofere efecte similare în lubrifianţi ca celelalte produse Metabond specifice pe domenii de utilizare.

Domenii de utilizare:
Este un produs universal, poate fi folosit în motoare cu ardere internă (benzină, motorină, GPL), cutii de viteze manuale, transmisii, diferențiale, în industrie, autoturisme. Se poate amesteca cu vaseline. Indicat oriunde este necesară reducerea frecării.
Pentru rezultate excepționale se poate amesteca și în benzină, însă la folosirea de acest fel trebuie făcute teste înainte de utilizare.

Mod de utilizare:
Înainte de utilizare flaconul trebuie încălzit (se pune în apă caldă sau pe radiator), după care trebuie agitat. Se adaugă în proporţie de 5-10% în uleiul proaspăt schimbat. Se aplică în motorul cald și se lasă în funcțiune câteva minute. Tratamentul se repetă la fiecare schimb de ulei. Folosirea produsului presupune aplicarea uleiului de calitate conform cerinţelor producătorului!
În cazul amestecării cu combustibilul raportul de amestecare este 2-6 ml / 10 litri de combustibil. Nu se amestecă cu uleiul în doi timpi, de aceea trebuie amestecat cu benzina sau cu amestecul preparat.

Termen de valabilitate:
Nedeschis pe termen nelimitat. După deschidere, termenul este de 2 ani.

Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de marţi 01 august, 2017.
 
Căutare rapidă
 

Folosiți cuvinte-cheie sau cod filtru echivalent ca să găsiți produsul căutaț.
Căutare Avansată
Coș produse mai multe
0 produse
Publicitate
Cataloage
Cataloage oferite de producători.

Identificați produsul corespunzător pe bază de marcă, tip, an de fabricație vehicul.

Uleiuri:
MOTUL Castrol
Liqui Moly Mol
total Aral
Mobil Aral

Filtre:
Mann
Informații Producător
Metabond
Alte produse
Unități Monetare
Verified by Visa   Visa Card   mobilPay   Mastercard   mastercard_secure.gif