OIL Mag
Contul dvs.  Conținut coș  Verificare coș produse  
  Top » Catalog » Aditivi » Aditivi METABOND » Aditiv ulei camion Oferte Speciale !!!  |  Despre Uleiuri  | Contul dvs.  |  Conținut coș  |  Verificare coș produse   
Marcă vehicul


Ofertă pe bază de marcă, model, an vehicul.
Categorii
Producători
Căutare rapidă
 

Folosiți cuvinte-cheie sau cod filtru echivalent ca să găsiți produsul căutaț.
Căutare Avansată
Care sunt noutățile ? mai multe
Castrol Magnatec Stop-Start 0W-30 D / 1 L
Castrol Magnatec Stop-Start 0W-30 D / 1 L
52,00 lei (Pret cu TVA)
Informații
Despre noi
Contact
Transport și Plată
Termeni și Condiții
Confidențialitate
ANPC
Aditiv ulei Metabond Truck / 1 L
[Aditiv ulei camion]
429,00 lei
(Pret cu TVA)
Ţara de origine: Made in EU

Generatia noua de produse Metabond TRUCK este cel mai modern înnobilator de suprafete cu nano tehnologie pentru motoarele autoutilitarelor, cu efect exceptional de reducerea frecarii si de înbunatatirea lubrifierii. Este recomandat pentru motoare noi, folosite si uzate ale autoutilitarelor, adaugat la uleiul prescris de producator.
În cazul masinilor din energia produsa de combustibil cca. 25% se pierde prin frecare. Aceasta frecare este redusa cu cca. 60% de Metabond TRUCK.
Metabond-ul de generatie noua contine cele mai moderne compozitii de lubrifiere Low Saps, ce completeaza uleiul de motor, care transporta nanoceramica în toate locurile unde apare frecare. Nanoparticulele ajung la cilindri, pistoane, rulmenti, segmenti etc. unde se depoziteaza si se fixeaza. În afara de problemele de uzura, rezolva si problemele neetanseitatii. Astfel scade semnificativ consumul de ulei, emisia de gaze nocive si mareste compresia. Datorita înnobilarii suprafetelor, produsul mareste în mod semnificatic durata de viata a motoarelor.
Datorita adaosului componentei de policeramica si a celor mai moderne aditivi de ulei, Metabond TRUCK asigura lubrifiere de siguranta. Acest lucru usureaza functionarea interna a motorului si miscarea partilor componente, ceea ce ajuta la marirea randamentului si reducerea consumului.
Folosit în masini noi de la început, durata de viata a acestora se poate tripla.
Particulele policeramice au o importanta semnificativa în tehnica moderna de ungere. Toleranta dintre piesele metalice din interiorul motoarelor si transmisiilor între care apare frecarea este foarte mica (deseori numai de 1 micron), astfel microparticulele de marimi mai mari nu adera la suprafetele metalice.
Elementele filtrelor obitnuite au structura de filtrare de 15-20 microni (filtrele superfine filtreaza 1-3 micron), astfel nano particulele produsului Metabond TRUCK nu pot fi filtrate de acestea. Metabond TRUCK poate fi folosit si în cazul filtrelor superfine.
Sub actiunea presiunii si temperaturii, Metabond TRUCK intra în reactie chimica cu suprafetele metalice expuse solicitarilor, care are efectul unui ”ecran protector”. Datorita duritatii si netezimii sale extraordinare acest ”ecran protector” protejeaza suprafetele metalice prevenind deteriorarile care s-ar produce datorita frecarii, chiar si în cazul solicitarilor extreme, deoarece asigura lubrifiantilor conditii ideale de ungere. Datorita reducerii frecarii, motoarele vor functiona la o temperatura mai scazuta, cu zgomot mai redus si cu caracteristici dinamice mai bune.
Se elimina problemele pornirii la rece, motoarele sunt protejate de efectele negative ale functionarii la rece, fara ungere efectul protector nu este influentat de temperatura. Este compatibil cu orice tip de ulei, sintetic sau mineral. Vascozitatea uleiului se pastreaza pe o perioada mai lunga, marind intervalul dintre schimburile obligatorii de ulei, astfel protejeaza mediul.
La folosirea adecvata a produsului în autoutilitare, garanteaza ca nu se produce nici o deformare, deteriorare.
Domenii de utilizare:

Se poate folosi exclusiv în motoarele autotutilitarelor, utilajelor de mare capacitate, noi sau folosite.

Mod de utilizare:
Utilizarea produsului nu necesita calificare si folosirea unor unelte speciale, continutul flaconului trebuie încalzit (se pune în apa calda sau pe radiator), dupa care trebuie agitat flaconul. Un flacon (1 litru) se adauga la un motor cu baia de ulei între 25-35 litri, în uleiul proaspat schimbat. Se aplica în motorul cald si se lasa în functiune minim 10 minute. La urmatoarele schimburi de ulei se poate folosi jumatate de flacon doar pentru pastrarea efectului de înnobilare a suprafetei metalice. Pentru a beneficia de toate avantajele benefice ale produsului este recomandat folosirea unui flacon (1 litru) întreg.

Termen de garantie:
Fara deschiderea ambalajului termenul este nelimitat.
Dupa deschidere termenul este de 2 ani.

Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de marţi 20 mai, 2014.
 
Căutare rapidă
 

Folosiți cuvinte-cheie sau cod filtru echivalent ca să găsiți produsul căutaț.
Căutare Avansată
Coș produse mai multe
0 produse
Publicitate
Cataloage
Cataloage oferite de producători.

Identificați produsul corespunzător pe bază de marcă, tip, an de fabricație vehicul.

Uleiuri:
MOTUL Castrol
Liqui Moly Mol
total Aral
Mobil Aral

Filtre:
Mann
Informații Producător
Metabond
Alte produse
Unități Monetare
Verified by Visa   Visa Card   mobilPay   Mastercard   mastercard_secure.gif