OIL Mag
Contul dvs.  Conținut coș  Verificare coș produse  
  Top » Catalog » Aditivi » Aditivi METABOND » aditiv ulei Oferte Speciale !!!  |  Despre Uleiuri  | Contul dvs.  |  Conținut coș  |  Verificare coș produse   
Marcă vehicul


Ofertă pe bază de marcă, model, an vehicul.
Categorii
Producători
Căutare rapidă
 

Folosiți cuvinte-cheie sau cod filtru echivalent ca să găsiți produsul căutaț.
Căutare Avansată
Care sunt noutățile ? mai multe
Aditiv stabilizare benzina moto. Liqui Moly 3041 / 250 ml
Aditiv stabilizare benzina moto. Liqui Moly 3041 / 250 ml
35,00 lei (Pret cu TVA)
Informații
Despre noi
Contact
Transport și Plată
Termeni și Condiții
Confidențialitate
ANPC
Aditiv ulei Metabond Eco / 250 ml
[aditiv ulei]
156,00 lei
(Pret cu TVA)

Generația nouă de produse Metabond ECO, este cel mai modern înnobilator de suprafețe cu nano tehnologie pentru motoarele autoturismelor, cu efect excepțional de reducerea frecării și de înbunătățirea lubrifierii. Este recomandat pentru motoare noi, folosite și uzate, pe benzină, motorină și gaz ale autoturismelor, adăugat la uleiul prescris de producător.
În cazul motoarelor din energia produsă de combustibil cca. 25% se pierde prin frecare. Această frecare este redusă cu cca. 60% de Metabond ECO.
Metabond-ul de generație nouă conține cele mai moderne compoziții de lubrifiere Low Saps, ce completează uleiul de motor, care transportă nanoceramica în toate locurile unde apare frecarea. Nanoparticulele ajung la cilindri, pistoane, rulmenți, segmenți etc. unde se fixează. În afară de problemele de uzură, rezolvă și problemele neetanșeității. Astfel scade semnificativ consumul de ulei, emisia de gaze nocive și mărește compresia. Datorită înnobilării suprafețelor, produsul mărește în mod semnificativ durata de viață a motoarelor.
Datorită adaosului componentei de policeramică și a celor mai moderne aditivi de ulei, Metabond ECO asigură lubrifiere de siguranță.
Acest lucru ușurează funcționarea internă a motorului și mișcarea părților componente, ceea ce duce la mărirea randamentului și micșorarea consumului.
Folosind în motoare noi de la început, durata de viață a acestora se poate tripla. Particulele policeramice au o importanță semnificativă în tehnica modernă de ungere. Distanța dintre suprafețele metalice ale pieselor din interiorul motoarelor și transmisiilor între care apare frecarea este foarte mică, ( deseori numai de 1 micron), astfel microparticulele de mărime mai mare nu aderă la suprafețele metalice.
Elementele filtrelor obișnuite au structură de filtrare de 15-20 microni (filtrele superfine filtrează 1-3 micron), astfel nano particulele produsului Metabond ECO nu pot fi filtrate de acestea. Metabond ECO poate fi folosit și în cazul filtrelor superfine.
Sub acțiunea presiunii și temperaturii, Metabond ECO intră în reacție chimică cu suprafețele metalice, astfel formând un strat molecular, care are efectul unui ”ecran protector”.
Datorită durității și netezimii sale extraordinare acest strat protejează suprafețele metalice prevenind defecțiunile, deteriorările care s-ar produce datorită frecării, chiar și în cazul solicitărilor extreme, deoarece asigură lubrifianților condiții ideale de ungere. Datorită reducerii frecării, motoarele vor funcționa la o temperatură mai scăzută, cu zgomot mai redus și cu caracteristici dinamice mai bune. Se elimină problemele pornirii la rece, motoarele sunt protejate de efectele negative ale funcționării la rece, fără ungere efectul protector nu este influențat de temperatură. Este compatibil cu orice tip de lubrifiant, cu orice tip de ulei sintetic sau mineral. Vâscozitatea uleiului se păstrează pe o perioadă mai lungă, se mărește intervalul dintre schimburile obligatorii de ulei, astfel protejează mediul.
La folosirea adecvată a produsului în autoturisme, garantează că nu se produce nici o deformare, deteriorare.

Domenii de utilizare:

Se poate folosi exclusiv în motoarele autoturismelor noi sau folosite, pe benzină, diesel și GPL.

Mod de utilizare:

Utilizarea lui nu necesită calificare și folosirea unor unelte speciale, conținutul flaconului trebuie încălzit (se pune în apă caldă sau pe radiator), după care trebuie agitat flaconul. Un flacon (250 ml) se adaugă la un motor (4-8 litri de ulei), în uleiul proaspăt schimbat. Se aplică în motorul cald și se lasă în funcțiune minim 10 minute. La următoarele schimburi de ulei se poate folosi jumătate de flacon doar pentru păstrarea efectului de înnobilare a suprafeței metalice. Pentru a beneficia de toate avantajele benefice ale produsului este recomandat folosirea unui flacon (250 ml) întreg.

Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de vineri 25 septembrie, 2015.
 
Căutare rapidă
 

Folosiți cuvinte-cheie sau cod filtru echivalent ca să găsiți produsul căutaț.
Căutare Avansată
Coș produse mai multe
1 x Aditiv benzina Metabond Megalene Plus / 250 ML
100,00 lei
Publicitate
Cataloage
Cataloage oferite de producători.

Identificați produsul corespunzător pe bază de marcă, tip, an de fabricație vehicul.

Uleiuri:
MOTUL Castrol
Liqui Moly Mol
total Aral
Mobil Aral

Filtre:
Mann
Informații Producător
Metabond
Alte produse
Unități Monetare
Verified by Visa   Visa Card   mobilPay   Mastercard   mastercard_secure.gif