OIL Mag
Contul dvs.  Conținut coș  Verificare coș produse  
  Top » Catalog » Aditivi » Aditivi METABOND » Aditiv motorina Oferte Speciale !!!  |  Despre Uleiuri  | Contul dvs.  |  Conținut coș  |  Verificare coș produse   
Marcă vehicul


Ofertă pe bază de marcă, model, an vehicul.
Categorii
Producători
Căutare rapidă
 

Folosiți cuvinte-cheie sau cod filtru echivalent ca să găsiți produsul căutaț.
Căutare Avansată
Care sunt noutățile ? mai multe
Aditiv protectie filtru de particule diesel DPF Liqui Moly - profi (5123) / 1L
Aditiv protectie filtru de particule diesel DPF Liqui Moly - profi (5123) / 1L
51,00 lei (Pret cu TVA)
Informații
Despre noi
Contact
Transport și Plată
Termeni și Condiții
Confidențialitate
ANPC
Aditiv motorina Metabond Megasel Plus / 250 ml
[Aditiv motorina]
100,00 lei
(Pret cu TVA)
Ţara de origine: Made in Germany

Este un aditiv modern pentru tratarea motorinelor. Are proprietăţile unui aditiv performant, dar datorită conţinutului de Metabond efectuează înnobilarea suprafeţelor metalice la piesel aflate în contact cu motorina. Datorită acestui efect obţinem netezimea suprafeţelor din sistemul de alimentare şi exactitatea racordurilor.

METABOND MEGASEL PLUSrezolvă numeroase probleme ce apar în timpul depozitării, transportului sau arderii combustibililor. în practică se amestecă motorine de diverse tipuri şi provenienţe, ceea ce influenţează în mod negativ stabilitatea acestora, ducînd la descompunerea lor, la formarea de nămoluri, la înmulţirea bacteriilor şi la scăderea capacităţii calorice a acestor combustibili. Duzele de injecţie colmatate, conductele infectate, filtrele şi pompele murdare scad randamentul şi cresc cheltuielile de întreţinere. La motoarele Diesel sunt frecvente şi problemele cauzate de coroziu-ne, de formarea ruginii şi a acizilor precum şi de apa din combustibil. METABOND MEGASEL conţine componenţii valoroşi necesari pentru soluţionarea eficientă a problemelor enumerate. METABOND, agentul de reducere a frecării se leagă chimic de atomii metalelor formînd un strat microscopic monomolecular, foarte aderent la suprafaţă. Componenţii de METABOND MEGASEL corespund prescripţiilor Agenţiei de protecţia mediului din SUA (EPA-DUR/365). Datorită efectului de superfinisare a METABOND, suprafeţele care sunt în contact vor asigura o etanşare foarte bună, în acest fel puterea motoarelor va creşte considerabil, dar va creşte şi durata lor de viaţă. Prin realizarea unui regim de pulverizare-dozare adecvat va creşte de asemenea eficienţa duzelor de injecţie. Chiuloasa va fi unsă corespunzător iar picăturile de apă vor fi îndepărtate din sistem. METABOND MEGASEL arde practic fără cenuşă (nu conţine metale şi substanţe anorganice) este compatibil cu toate felurile de combustibil pe bază de hidrocarbură şi nu se poate extrage din amestec. METABOND MEGASEL împiedică formarea de calamină, scade procentul de gaze arse incomplet (fumul de Diesel) şi celelalte gaze nocive emise. La folosirea adecvată se garantează că nu se produce nici o deformare, deteriorare dăunătoare, deci nu apare nici un dezavantaj în urma utilizării produsului!

Avantajele folosirii

Curăţă şi protejează pompa de injecţie împiedică depunerea calaminei. Este anticorosiv, împiedică formarea ruginii Scade cantitatea de gaze nocive emise îmbunătăţeşte arderea, măreşte puterea Dizolvă depunerile de pe supape împiedică formarea de bacterii Neutralizează acizii Produce o economie de combustibil 3-10% împiedică formarea gheţii împiedică diluaţia cu aer fals Măreşte viaţa motoarelor, scade uzura lor Unge chiuloasa Menţine combustibilul în stare curată Scade formarea nămolului Scade condensul Uşurează pornirea la rece Scade cheltuielile de întreţinere.

Domenii de utilizare:Turbine Diesel, arzătoare cu motorină, motoare Diesel cu ardere internă. Se poate utiliza şi la combustibili biodiesel, dar efectul de îmbunătăţire a arderii este mai redus.

Mod de utilizare:

Se adauga in proportie de 6-9 ml la 10 litri motorina.
,
METABOND MEGASEL PLUS trebuie amestecat înainte de introducerea combustibilului în rezervor, dar se poate introduce cantitatea recomandată şi direct în rezervor, înaintea alimentării cu combustibil. Se poate utiliza şi la combustibili biodiesel dar cu randament mai redus.

Atenţie! METABOND MEGASEL PLUS este inflamabil, de aceea trebuie evitat contactul direct al produsului cu focul deschis. A se evita contactul cu suprafeţele lăcuite sau vopsite!

Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de vineri 20 septembrie, 2013.
 
Căutare rapidă
 

Folosiți cuvinte-cheie sau cod filtru echivalent ca să găsiți produsul căutaț.
Căutare Avansată
Coș produse mai multe
0 produse
Publicitate
Cataloage
Cataloage oferite de producători.

Identificați produsul corespunzător pe bază de marcă, tip, an de fabricație vehicul.

Uleiuri:
MOTUL Castrol
Liqui Moly Mol
total Aral
Mobil Aral

Filtre:
Mann
Informații Producător
Metabond
Alte produse
Unități Monetare
Verified by Visa   Visa Card   mobilPay   Mastercard   mastercard_secure.gif